Arrangementer 2019

Program 2019

 Fredag den 14. juni 2019 besøger vi Skovsnogen,

Som er et udstillingssted under åben himmel.  Et markeret stiforløb leder dig gennem skoven og alsidige oplevelser. Ruten er 3 km lang, og der findes over 80 unikke værker undervejs og der kommer hele tiden nye til. Tanke bag Skovsnogen er, at man går på opdagelse, at man bevæger sig gennem skoven for at se værkerne. Til gengæld er skoven altid fuld af nye oplevelser. Både skoven og værkerne forandrer sig. En del af værkerne vil langsomt forgå, mens andre er skabt med stor holdbarhed, som tager højde for vind og vejr.

 

Skovsnogen udfolder sig i den privatejede Døvling Meldgaard Skov og ligger i et landskab, der er formet af smeltevand i istiden.

 

Vi mødes på p-pladsen hos Lidl kl. 13:00 Turen incl kaffe og brød koster 40 kr. pr. person.

Tilmelding Preben Bjørn: 50599332

 

Vi har følgende grupper

som mødes og hjælper hinanden med at finde mere om de emner som de er optaget af.  Medlemmer af foreningen er velkomne til at støde til på disse dage. Hvis du har ideer til nye grupper, så kom med dem. Møderne foregår i Magion lokale 1.

Soldatergruppen mødes onsdage kl. 9.30 – 12,00. Emne hovedsagelig 1864.

Hedegruppen mødes efter aftale, besked ved tilmelding.

 

Slægtsforsker Cafe tirsdag i 2019.  

 Slægtsforskning på internettet tirsdage  - september - april kl. 13.30-16.30 i MAGIONs lokale 1, Tinghusgade 15 i Grindsted.

Kurset henvender sig til deltagere med kendskab til slægtsforskning på PC og slægtsforskerprogrammet Brothers Keeper.  Medbring bærbar computer. 

Det kræver medlemskab af foreningen at deltage i grupperne.